Vårterminens simskola

God fortsättning och välkomna till en ny termin med KSS. Simskolan börjar lördagen den 26/1 och vi hälsar er varmt välkomna! Med vänlig hälsning, KSS

5 reaktioner på ”Vårterminens simskola

 1. Ann-Sofhi Risslinge

  Felicia Risslinge har gått hos er på torsdagar och lördagar, men Marina Mähl har tydligen sagt upp simningen för Felicia för att hon skulle flytta hem till Köping . Hon vill dock fortsätta med simningen nu. Så min fråga är: vad kostar det och vilka tider är det. När startar ni igen?
  MVh Ann-Sofhi Risslinge

  Gilla

  1. Linda

   Hej! Vilken grupp går hon i? Medley? Terminen har precis startat och hon är mycket välkommen. Jag återkommer med tid och kostnad.
   Med vänlig hälsning, Linda

   Gilla

  2. Linda

   Hej! Kul att Felicia vill fortsätta att simma. Kostnad 450 (medley)+150 (medlemsskap). Träningarna är onsdag 16:30-17:30, torsdag 16:00-17:00 och lördag 17:45-18:45. Hon är välkommen nu till veckan då det är träning vid alla tre tillfällen. Med vänlig hälsning, Linda (KSS styrelse)

   Gilla

  1. Linda

   Hej! 18/5 är den sista gången, om barnet simmar i fisken, hajen, teknik eller medley så anordnas den 25/5 utmanaren där man kan tävla mot sig själv och registrera tider. Med vänlig hälsning, Linda

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s